Værn om naturen derhjemme

Går du op i at fiske, så går du nok også op i at naturen har det godt, og vi som mennesker bør mindske vores udledning af co2, som er med til at øge den globale opvarmning.

Det er især hvordan vi vælger, at opvarme vores bolig som har stor betydning for hvor meget vi som privatpersoner er med til at påvirke den globale opvarmning. Vil man have installeret en mere bæredygtig form for opvarmning kan Greenmatch.dk være behjælpelig.

Få et overblik over dine muligheder

På Greenmatch.dk kan du få et overblik over de muligheder du har, for at få installeret en mere miljøvenlig form for opvarmning. Man kan desuden også læse om forskellige former for isolering. En dårlig isolering er nemlig også med til, at øge varmeforbruget i hjemmet, da der vil være koldere i hjemmet, og man vil derfor automatisk skrue mere op for varmen. Er man interesseret i en decideret ny form for opvarmning, så kan man læse om:

  • Træpillefyr
  • Naturgasfyr
  • Varmepumper
  • Solcelleanlæg

Der er altså flere forskellige muligheder når man skal have sig en ny form for opvarmning, som samtidig er mere naturvenlig.

Hvilken opvarmning skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af hvilken form for opvarmning man skal vælge. Der er dog nogle naturlige forhindringer ved nogle af opvarmningsløsningerne, som gør at man ikke kan vælge dem, med mindre man bor under forhold der tillader det. Det gælder f.eks. et jordvarmeanlæg, hvor man skal have et brugbart haveareal på omkring 200-400 m2. Hvilken type jord man har i haven, har også en stor betydning for, hvor effektiv en jordvarmepumpe er. En meget sandet jord, giver ikke en lige så høj virkningsgrad, som hvis man har en lerholdig jord. Er disse krav noget ens bolig ikke lever op til, kan man i stedet vælge at få installeret en luft til vand varmepumpe.

Man kan også vælge at få installeret et solcelleanlæg. Et solcelleanlæg er forbundet med en række fordele:

  • Miljøvenligt og Co2 neutral energi
  • Det er støjfrit og forurener ikke
  • Lang levetid
  • Nedbringer månedlige el udgifter
  • Minimale driftomkostninger

Man kan desuden sælge sin overskydende strøm, når man har et solcelleanlæg. Det betyder at det strøm som dit solcelleanlæg producerer og som du ikke bruger, sælger du tilbage til elnettet, og får på den måde reduceret din elregning.

Få rådgivning

Har du brug for professionel rådgivning, så gå ind på Greenmatch.dk. På Greenmatch.dk kan du læse meget mere om de forskellige former for opvarmning og isolering, og udfylder du kontaktformularen, vil du også blive sat i forbindelse med flere forskellige leverandører, af lige præcis det produkt du leder efter. På denne måde slipper du for, at skulle bruge rigtig meget tid på research, og bliver sat i forbindelse med nogle af landets bedste leverandører på markedet, som alle gerne vil have dig som kunde.