Træk tyven i land

Hvordan dækker indboforsikring mens du er væk?

Skal du på fisketur, er det en god ide at sikre sit hjem. Fisketure holder dig ofte væk fra hjemmet i mange timer, nogle gange flere dage. Derfor bør du beskytte dit hjem. Danmark er et de hårdest ramte lande i EU når det kommer til indbrud. Lad vær med at tage nogle chancer. Sørg for forsikre dig selv mens du kan.

En indboforsikring dækker typisk følgende områder:

  • Tyveri, cykeltyveri, hærværk og overfald
  • Køle og dybfrostskader
  • Brand, storm og vandskader
  • Ansvarsforsikring – skader man laver på andre personer eller deres ting
  • Retshjælp

Forsikringen dækker både dig, din samlever/hustru samt de børn du måtte have. Husk at forsikringen dækker alt efter om der har været forsvarligt låst af i din bolig. Indbo er de ting, som normalt står i et hjem, såsom møbler , tøj, fladskærme, musikanlæg, smykker og penge.

Kan man gøre noget for at spare penge på forsikringen?

Der spekuleres mere og mere i at forsikringsselskaber efterhånden skal til at finde nye måder at tjene penge på. Det sker som følge af den øgede sikkerhed i folks hjem. Udviklingen af diverse låse og alarmsystemer, samt anden form for elektronik, der skal holde tyven ude, bliver bedre og bedre.

Større sikkerhed er lig med mindre risiko, hvilket tvinger forsikringsudbyderne til at sænke kundernes præmiebetaling for dem som har optimeret deres hjem mod tyveri. Derfor er forslaget til dig, at du optimerer din sikkerhed til punkt og prikke. Og følger din udbyders råd. Dine investeringer vil betale sig hjem gennem en lavere præmiebetaling.

Teknologien udvikles i større grad til at passe på hos og kan forhindre brand, oversvømmelse og andre skader i dit hjem. Flere forsikringsselskaber dækker kun hvis din dørlås er mindre end 10 år gammel.

Hvilken udbyder skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige udbydere. Der er konkurrence om kunderne og det bør du udnytte. Du har muligheden for at sammenligne de forskellige udbyderes priser og dækninger. Men husk man ikke altid skal gå efter den billigste aftale.

Det er vigtigt at du sørger for at du dækket optimalt i forhold til din situation. På f.eks. Mikonomi.dk, har du muligheden for at spare tid og du får et overblik over dine muligheder. Det eneste du skal gøre er at udfylde 1 formular og derefter vil du modtage 3 tilbud fra forskellige forsikringsselskaber.

Det giver dig muligheden for at finde den billigste løsning, samt se de forskellige dækningsforhold. På den måde finder du det perfekte match.