Fiske i Asien

Top 10 fiskesteder i Asien

Der er massere af muligheder for at fiske i Asien. Her får du en oversigt over de top 10 fiskesteder i Asien, som du skal stifte bekendtskab med, hvis du vil være kaptajn af de asiatiske have.

Redang / Det sydlige kinesiske hav

Mellem Marts og Oktober er Malaysias nordøstlige kyst perfekt til at fiske. Der er gode muligheder både til begyndere og øvede. Du finder endda dybder helt ned til 1800 meter og et ekstremt varieret fiskeliv.

 

Langkawi / Andaman havet

Sydpå i Andaman havet er der også gode muligheder. Du kan finde gode fiske udflugter på op til fire dage her. Det er i hvert fald et besøg værd, hvis du godt kan lide at fiske.

 

Bali / det indonesiske hav

Bali og det indonesiske hav er mest kendt for den spektakulære kultur, de idylliske sandstrande og vilde fester. Der er dog meget mere at finde i Bali. Du kan snildt bruge måneder på at fiske her. Det kan endda lade sig gøre hele året rundt.

 

Sabah / Sarawak / Det sydlige kinesiske hav

Det her er et populært valg for den entusiastiske fisker. Du kan her finde et fantastisk stort udvalg af forskellige fisk, som kan fanges både af begyndere og øvede.

 

Phuket / Andaman havet

Andaman havet er fyldt med eksotiske fisk. Det tilføjer noget helt specielt til Phuket. Du kan her bo i tropeparadis meget billigt, samtidigt med at du kan fange et stort udvalg af fisk.

 

Maldiverne / Det Indiske Ocean

Maldiverne er mere end palmetræer og billige drinks. Her er også gode muligheder for at fiske. Du kan finde massere af forskellige fisk her, både i løbet af dagen og natten. Maldiverne er især kendt for mulighed for at fange fisk om natten.

 

Tioman / Det sydlige kinesiske hav

Det sydlige kinesiske hav er så fyldt med muligheder for at fiske, at du måske aldrig vil forlade det igen. Tioman er ingen undtagelse. Her kan du finde alverdens forskellige slags eksotiske fisk i omgivelser der er mindst lige så eksotiske. Tioman er især attraktivt for de mere øvede fiskere.

 

Flores / Det Indonesiske Hav

Flores er en ø i det Indonesiske Hav. Du kan her lære en masse om at fiske fra de lokale, som er kendt for deres gode evne til at fange fisk. Her har de lokale fisket i rigtigt mange generationer, så de ved helt sikkert en ting eller to omkring det.

 

Andaman Øerne / Andaman Havet

Andaman Øerne er måske det bedste sted at fiske i Sydøstasien. Der er især stor interesse for at fiske med spyd her. Du kan fange fantastisk mange forskellige fisk her og det er ved brug af alt lige fra fiskestænger til spyd.

 

Natunas Riau Øerne / Det Sydkinesiske Hav

Natuans Riau Øerne ligger i Natuna Havet, som er mellem Malaysia og Kalimantan. Det her sted er langt mindre turistet, sammenlignet med de andre steder nævnt her. Du kan derfor få en mere autentisk oplevelse, hvis du tager derhen og fanger fisk. Der er massere af fisk at fange her året rundt, både for øvede og begyndere.

Denne artikel er bragt i samarbejde med rejsebloggen JustBrowsing.dk, hvor du kan læse en masse tips & tricks til, hvad du skal opleve på din rejse til Asien.