Tjekliste til fisketuren

Findes der noget bedre end en god fisketur med vennerne ude i naturen, hvor man virkelig kan få stresset af fra hverdagens mange gøremål, der konstant trænger sig på. Nej Vel? Bare det at stå på bredden med sin fiskestang i hånden og nyde stilheden er noget enhver fiskeentuasiast med garanti vil sætte pris på.

Men når man så endelig har fået tid til en længe ventet fisketur med gutterne eller måske alene eller med familien, så skal man selvfølgelig også have det rigtige udstyr med sig på turen. Ingen fisketur er helt komplet uden det rigtige grej, og hvad der nu eller skal til for at kunne tage på den perfekte fisketur. Derfor kan du herunder finde den ultimative tjekliste, til dig, som har planer om at tage på en fisketur i den kommende tid.

Fiskestang

Det er først og fremmest vigtigt at have en god fiskeastang med sig, hvis man skal på fisketur. Fiskestangen er grundlaget for at du overhovedet kan fange fisk, så derfor erb dette selvfølgelig en nødvendighed.

Endegrej (blink, spinnere, wobblere, osv.)

For at kunne fange nogle fisk er det selvfølgelig også vigtigt at have endegrej med til fiskestangen. Alt afhængigt af hvor du fisker og hvad du har planer om at fange kan dette selvfølgelig variere.

Flåd/prop

Hvis du vil medefiske, så skal du huske at medbringe en flåd/prop, så krogen ikke bare falder til bund, men derimod lægger sig lige under overfladen.

Kroge

En krog er selvfølgelig også vigtig, og gerne flere. hvis krogen mod forventning skulle sidde fast i noget, og du er nødt til at skære den fri, er det vigtigt at have en ekstrakrog med sig.

Ekstra fiskeline

For en sikkerhedsskyld er det samtisdig også en god idé at have en ekstra fiskeline med, hvis der nu skulle ske noget med din fiskeline eller du pludselig havde brug for en ekstra.

Gummistøvler

Gummistøvler er altid en god ting at have med, hvis du nu skulle komme ud for, at terrænet var en smule mudret, eller hvis du er nødt til at gå ud i vandkanten for at løsne dine krog.

 Regntøj

Når du skal tilbringe det meste af dagen udenfor, kan du aldrig vide, om det på et tidspunkt vil begynde at regne, så derfor er det selvfølgelig en god idé at have regntøj med sig.

Redningsvest til børn

Hvis du har taget dine børn med på fisketur, så husk at give dem en redningsvest på, hvis de nu mod forventning skulle komme til at gå lidt for tæt på kanten og falde i.

Mad og drikke

På en god fisketur, er det altid vigtigt at have noget proviant med, nrå du nu skal tilbringe et godt stykke af dagen i vandkanten. Dernæst skal man selvfølgelig altid have noget drikkelse. Her kan det være en god idé at medbringe en god kande kaffe, så du samtidig kan holde den kørende det meste af dagen.