Tag ud i verden med din fiskestang

Fiskeri er utrolig populært, hvilket får rigtig mange til at drage ud i verden for at opleve nye fiskesteder, hvor mere spændende og eksotisk havdyr kan fanges. Danmark byder nemlig ikke på det største udvalg af eksotiske fisk, trods vi er kendte for en række af vores skaldyr som f.eks. jomfruhummere.

Hvor er det så oplagt at tage hen?

Der findes rigtig mange spændende fiskesteder rundt omkring i verden, og det handler meget om, hvad man gerne vil fange, og hvilken type fisketur man vil på. Vi har dog fundet en top ti liste over “verdens 10 sejeste fiskesteder” hos rejser.guide.dk. Den er som følger:

  1. Tarpon, Costa Rica
  2. Mahseer, Kaveri River, Sydindien
  3. Kobberhajer, Skeletkysten, Namibia
  4. Lavbudget big-game, Niue, Stillehavet
  5. Payara, Río Caura, Venezuela
  6. Sølvlaks, Kodiak Island, Alaska
  7. Regnbueørreder, New Zealand
  8. Stør, Fraser River, Canada
  9. Tigerfish, Zambezi River, Zimbabwe
  10. Kyst- og bådfiskeri, Oman

Læs en uddybende version af top ti listen ved at klikke her.

Find den perfekte fiskerejse

Hvis man gerne vil på “fiskerejse”, har Kipling Travel lavet en oversigt med tilbud på ideelle fiskerejser. Her kan du finde fiskerejser på forskellige antal dage og i forskellige prisklasser, så der burde være noget for enhver smag.

Se den komplette liste her

Hvorfor så populært at fiske?

Det er nok en kombination af flere ting. Det er for rigtig mange det afslappende element i, at man er tæt på vandet og den stilhed der er, imens man fisker. Dette kombineret med spændingen og forløsningen, når man fanger en fisk. At fiske kan nemlig være utrolig afslappende, og er rigtig godt, hvis man er stresset.