Tag kaffen med på fisketur

Vi kender det alle sammen. Når man sidder ved vandet med en fiskestang i vandet, så kunne man godt trænge til en ordentlig kop kaffe. Der er dog ingen, der har plads til kaffemaskinen / kaffeautomaten i rygsækken. De fleste må derfor nøjes med en sløj kop instant kaffe… Men der er hjælp at hente. En billig investering kan gøre fisketuren langt hyggeligere. På Kaffeautomatpriser.dk kan du læse meget mere omkring forskellige bryggemetoder, men herunder vil vi tage fat på et unikt lille produkt, som giver dig lov til at brygge en perfekt kop espresso på farten.

Handpresso Wild – en hurtig og nem måde at brygge espresso på

Handpresso Wild er en portabel “espressomaskine”, som kan brygge en kop espresso på ca. et minut. Handpressoen ligner og fungerer på mange måder som en cykelpumpe. Pointen med Handpresso’en er, at man selv kan pumpe trykket op til de 16 bar, som det kræver for at kunne brygge en kop espresso. Først fyldes Handpresso’en med den rette mængde varmt vand. Hernæst lægges kaffen i Handpresso’en. Kaffen findes i en lille kaffepose, som indeholder en espressoblanding. Kaffeposen lægges i Handpresso’en. Dernæst lukkes låget og pumpen bruges til at opnå de 16 bars. Når Handpresso’en har opnået det ønskede tryk, kan den skænke kaffen med et tryk på knappen. Handpresso’en leverer en kop espresso – næsten så god som på en espressomaskine. Det må siges at være acceptabelt, hvis man er på farten.

Ny hybrid-model

Mange fortrækker at bruge egen kaffe og tampe den selv, når de brygger espresso. Derfor har Handpresso udviklet en ny Hybrid-model, som giver mulighed for selv at fylde espressoblandingen i Handpresso’en. Det kræver en anelse mere arbejde, men til gengæld får man mulighed for at opnå en endnu bedre kaffeoplevelse. Hvis du elsker din egen formalede kaffeblanding, har du mulighed for at medbringe denne og bruge den i kaffen med den nye Hybrid-model.

Slut med dårlig instant kaffe

Du behøver altså ikke længere nøjes med en dårligt smagende instant kaffe, når du er på fisketuren. For omkring 800 kr., kan du investere i en Handpresso. En Handpresso leverer en kaffeoplevelse, som er meget tæt på en rigtig espresso. Så er hyggen hjemme!