Skal der musik med på fisketuren?

Når man er ude og fiske, foregår det ofte under dejlige afslappende omstændigheder, hvor man sidder ved bredden/på båden med sin fiskestang, og slapper fuldstændigt af. Mange forbinder måske ikke lige fisketur og musik sammen, men hvorfor ikke gøre fisketuren ekstra hyggelig, og tage lidt stille afslappende musik med?

Musik giver ro

Det kan næsten lyde som en modsætning, da de fleste nok vil tænke, at der er mere ro, når al musikken slukker, men her kommer det meget an på musikken. Når vi taler ro, mener vi selvfølgelig også “indre ro”, og den indre ro kan man forøge, hvis man finder noget dejlige afslappende musik. Musik kan altså gøre, at man bliver mere afslappet, og det er for mange lige præcis, hvad en fisketur går ud på.

Vi tror faktisk, at de fleste kender det, når man hører noget musik, bliver ens humør påvirket af det, og det kan både være på den gode måde og på den dårlige måde. Hører man noget musik, som man ikke kan lide, kan det blive stressende for ens hoved, hvorimod når man finder noget musik, som man godt kan lide, virker det dejlig beroligende.

Hvordan har man musikken med på fisketuren?

Først og fremmest skal man nok blive enig med sig selv, om man ønsker at have musikken med som høretelefoner, hvor det kun er en selv, der kan høre musikken eller som en højtaler, hvor alle kan høre det.

Høretelefoner med på fisketuren

Det kan være en god måde, hvis man gerne vil lidt væk fra lydende, men er nok sjældent den idéelle løsning, da man ikke vil kunne høre ting, der sker omkring en.

Mini-højtaler med på fisketuren

En langt bedre løsning er dog, at tage en mini-højtaler med, som kan leverer musikken på fisketuren. Her finders der rigtig mange gode muligheder, men i sær kan WOOFit-højtaleren fremhæves, der leverer god lyd, og fylder meget lidt. Det er i ordets forstand en mini-højtaler, men det har heldigvis ikke beskadiget lyden. WOOFit-højtaleren er nemlig anmelderrost i rigtig mange tests.