Sjove lamper der ligner fisk

Er du ægte fiskeentusiast, og går du og leder efter ny lampe ind til børneværelset? Så har vi med garanti lige fundet det helt rigtig til dig. Her er nemlig tale om lamper, der ligner fisk – hvilet er intet mindre en genialt. Disse lamper vil pryde ethvert børneværelse, da de er sjove farverige og giver et hyggeligt tilpas lysniveau.

Se de fede lamper her

Vi har fundet et par bud på lamper der ligner fisk, på www.lampegiganten.dk, som vi vil præsentere herunder.


Fiskelampe 1


Fiskelampe 2

Derfor skal du kæle for detaljen på børneværelset

Nogle vil måske mene, at det ikke er så vigtigt, at gå op i hvordan børneværelset ser ud, men det mener vi bestemt. Barnet skal være, og trives, i det værelse i mange år, og derfor er det vigtigt, at det er hyggeligt og indbydende. Børn har nemmere ved at udvikle sig, hvis det befinder sig i omgivelser, der er hyggelige og rare.

Det behøves ikke være særlig dyrt at indrette børneværelset, da mange af sådanne ting oftest er ret billige, men det koster selvfølgelig stadig lidt. Det handler altså om, at man skal finde ud af, hvor man gerne vil spare lidt, og hvor man gerne vil bruge nogle penge – hvis man altså har et begrænset budget, hvilket de fleste har.

Det er utrolig vigtigt, at der er ordenligt lys, for ellers kommer hele børneværelset til at se lille, mørkt og dunkelt ud, hvilket bestemt ikke er hyggeligt for et barn. Du skal altså ikke spare på lamperne, men sørge for at købe nogle gode hyggelige lamper, som giver et godt lys. Det er her hvor “fiskelamperne” er helt idéelle.

Kan alle børn da lide fisk?

Det kan de fleste i hvert fald, når fiskene ser ud som de gør ovenfor. Det kommer selvfølgelig også an på, om lampen passer ind på værelset, men de er forholdsvist neutrale, og vil nok passe ind på de fleste børneværelser. Man kan enten vælge “bare” at putte lampen ind på det eksisterende børneværelse, men man kan også vælge at designe hele børneværelset som et undervandsmiljø, hvor man maler blå vægge med fisk på, og så hænger disse lamper rundt omkring.