Oktober har været en travl måned for lystfiskerne

Interesserer du dig for lystfiskeri, har du med stor sandsynlighed været ude med snøren i løbet af måneden. Oktober har været en travl måned, og der har været mulighed for at deltage i diverse konkurrence fordelt rundt over hele landet.

Sæsonen nærmer sig sin afslutning

Sommeren er gået på hæld, og efteråret har for længst taget over. Vinteren ligger lige for døren nu, og det er ved at være sidste chance i år for mange lystfiskere. Af den grund har der været mange fiskekonkurrence i den snart forgangne måned.

Bl.a. har de i Kolding afholdt deres årlige internationale fiskekonkurrence i starten af måneden. Her var både medlemmer og lystfiskere udefra velkomne, og det kostede kun det beskedne beløb af 150 kr. Da konkurrencen varede hele weekenden, valgte mange af deltagerne at benytte den lokale teltudlejning, så de kunne blive i området hele weekenden.

Odsherred har i løbet af oktober måned også været vært for en konkurrence og sammenkomst for lystfiskerne. Her er det især ørrederne der er målet for de mange fiskere som var mødt op. Vinder fisken vejede ifølge formanden ca. 3.3 kg i renset vægt.

De nordjyske mesterskaber i fiskeri for junior hold løb også af stablen her i starten af oktober. Det var de unge fiskere fra Sæby Sportsfisker Klub, som løb med hæderen i den traditionelle konkurrence. Det var i år 19. gang at konkurrencen blev afviklet. Udover Sæby Sportsfisker Klub deltog også, Brønderslev lystfiskeriforening, sportsfiskerforeningen for Hjørring og omegn og Trend Aa lystfiskeriforening.