Hvor stor var fisken?

Fangede fisk -flere størrelser

At fiske er en fantastisk aktivitet, og en af de bedste måder at slappe af på. Men nogle gange går der også konkurrence i dét at fiske, når man står med gutterne. Det kan hurtigt komme til at handle om hvem der har fanget den største og flotteste fisk. Dette er dog ikke lige nemt at bestemme hver gang, hvorfor det kan være en god idé at have en mobil vægt med sig, når man er ude at fiske. Ved at have en vægt med, kan man hurtigt og retfærdigt få afgjort, hvem der har fanget den største fisk!

Hvordan bedømmes den største fisk?

Lille fiskNogle gange er fisken stor, nogle gange er fisken lille og andre gange er fisken sådan lige midt imellem. Men ofte er fiskene mere eller mindre samme størrelse, hvor det, uden en vægt, kan det være svært at bedømme hvem, der har fanget den største fisk. Således er en mindre mobil vægt ideel, da man kan have den i tasken,  den kører på batteri, således dur den også ude i naturen, samt at man kan få afgjort konkurrencen på stedet.

Hvis gutterne første tager hjem for at veje fisken, kan man aldrig være helt sikker på, at de kg. som de opgiver, er de rigtige. Denne sikkerhed har man kun, hvis man vejer fisken på stedet. At vide at man sandfærdigt har fundet konkurrencen, er en skøn følelse.

Sjovt med konkurrencer

Det er sjovt med konkurrencer, da det sætter lidt spænding på fiskeoplevelsen. Selvfølgelig er der altid spændingen ved at vente på, om man får noget på kroen, samt forventningerne om hvilken type af fisk, man skal have med hjem til middagsmaden. Men det har aldrig skadet nogen at tilføje en ekstra faktor af spænding.  Her er konkurrencen om hvem, der har fanget den største fisk en god idé Det er sjovt samtidig med, at fokus stadig holdes på selve fiskeoplevelse.

Andre fordele

Udover konkurrencen er der adskillige andre tidspunkter, hvor en mobil vægt vil være nyttig. Eksempelvis er det rart at vide, hvor stor fisken er, hvis den skal bruges til aftensmaden. Bare ved at se på en fisk, kan man ikke altid bedømme hvor meget den vejer, og således hvor meget mad, der er på den. Derfor kan det være fordelagtigt at have en vægt med sig på fisketur, for derved med det samme at kunne veje fisken, og dermed holde styr på, hvornår man har fanget nok fisk og dermed kan mætte alle munde til middagsmaden.