Hold styr på dine fiskeresultater.

Fiskebåt_i_Simrishamn

Elsker du at fiske og gør du det relativt ofte? Kan du huske hvor mange fisk du har fanget hvornår, samt hvilke typer fisk? Ved at have en kopimaskine kan du, udskrive og kopiere dine resultater så det hele kan blive samlet et sted. Her er det også muligt at få printet billeder af alle dine fangster, så du kan huske det og blive mindet om den gode tid.

www.kopimaskinepriser.dk, kan du finde hvilke kopimaskiner der kan være aktuel for dig eller for dit erhverv. Her er det også muligt at indhente tilbud på aktuelle maskiner.

Fisker du som erhverv?
Er du mere end bare fritidsfisker og bruger du erhvervet som levevej, så er det måske nødvendigt at kunne holde styr på antallet af fangede og solgte fisk.

Dette kan du ved at holde dig opdateret og ved at udskrive nødvendige informationer, så de er til at se, samt dele dem med relevante personer og mulige medarbejdere.

Som erhvervsfisker er man ofte et mindre erhverv og man har derfor ikke brug for den største og mest avancerede kopimaskine, men en kopimaskine som kan passe til Jeres behov. Der er flere producenter, som tilbyder kopimaskiner til mindre behov, her er det også muligt at få multifunktionsprintere, som har flere funktioner, foruden at kunne udskrive og kopiere kan den også scanne og faxe.

Hvad bør du kigge efter i en kopimaskine/multifunktionsprinter?

Det første du skal have styr på er hvilken kapacitet du har brug for. Her skal du se på hvad dit forbrug ca. vil være om måneden, dette svarer til maskinens månedlige kapacitet. Herudover kan du også se på hvor høj en udskrivningshastighed du vil have brug for. Vil du fx kun printe et par sider af gangen, behøver du ikke en maskine med en høj udskrivningshastighed. Udskrivningshastigheden svarer til antal sider den kan udskrive pr. minut.

Herudover er det også relevant at undersøge, hvilken papirstørrelse du har brug for. Alle kopimaskiner og multifunktionsprintere kan rumme A4 størrelse, men ønsker du også at kunne udskrive, kopiere eller scanne i fx A3 størrelse, skal du også tage stilling til det.

Et andet punkt som kunne være relevant er om du ønsker en trådløs kopimaskine. Med en trådløs kopimaskine behøver du ikke at have din computer koblet direkte til kopimaskinen. På denne måde kan du også gøre brug af fjernudskrivning og du kan på den måde printe fra din computer fra fx båden direkte til dine medarbejdere på kontoret.