Frihed og fiskeri

Nogen gange er det virkelig vidunderligt, bare at tage sin stang, sit grej og bilen, og så tage ud i intetheden – også kaldet havet eller fiskesøen. Bare være alene med sig selv og naturen, mens man tømmer hovedet og tænker på ingenting. Og nogle gange er det også enormt tiltrængt.

Nogen gange kan man godt få nok af hverdagen, jobbet og familien, og man ønsker bare at være alene og få lov til at lave noget, som man selv har lyst til. At lade opvask være opvask, tøjvask være tøjvask og overlade støvsugningen til en anden, mens man selv sætter sig med en god bog, foran computeren eller tager en tur ud i naturen. Når man har det sådan, er der intet bedre end at tage ud og fiske, bare én selv og naturen.

Lad hverdagen blive hjemme

Det kan være usigeligt rart at komme væk hjemmefra, og lade tanker om politik, rengøring, madplaner, økonomi og så videre blive hjemme. Nogen gange virker det som om, at medierne forsøger at bombardere os mest muligt, med så mange ligegyldige informationer som muligt. Nu har denne person fået en skønhedsoperation, denne er gravid, denne er gået fra kæresten og dette havde de kendte på i onsdags. Informationer, der egentlig er os ligegyldige, men som præsenteres for os, som om det er livsnødvendig viden.

Det er her, vi skal lære at slippe hverdagen, og smide alt dette moderne skrammel ud af hovedet. I dagens Danmark er det enormt svært bare at være i nuet, og bare nyde hvad man laver. Så vi må anstrenge os noget mere.