Flere fisk på krogen!

Begynder pensionen at nærme sig og du kan ikke tænke på andet end alle de fisk du skal fange når du er pensioneret. Men du synes du har fanget de fisk som skulle fanges i Danmark og vil gerne fange mere spændende og større fisk i Sverige. Men vil ikke bare nøjes med en rejse et par uger, men gerne vil anskaffe dig en lille fiske hytte nede ved søen, men du kan ikke lige overskue alle de regler og ting som du skal gøre før du kan realisere din drøm. Her er nogle tips som skal gøre det lettere for dig at flytte.

Tips inden du flytter til sverige

Hvis du er dansk statsborger, er det meget nemt at flytte til sverige og bosætte sig da du frit kan flytte i de nordiske lande, begynde og arbejde eller studere. Hvis du har planer om at flytte til sverige og opholde dig længere end et år. så skal du folkeregistrere dig i sverige. Hvis ikke dette er tilfældet behøver du ikke at gøre noget. Når du flytter til sverige skal du i løbet af den første uge melde flytningen til det svenske skatteverket. Skatteverket meddeler så Danmark at du er flyttet til sverige og at du eventuelt er blevet folkeregistreret. Du skal inden du flytter melde til din kommune om flytningen.

Du vil som dansk statsborger være efter folkeregistreringen været sikret af sygesikring i Sverige og det fungere på stort set samme måde i sverige som i danmark. Du vil dog skulle betale nogle af udgifterne selv.

Flytte dine egendele til Sverige

En stor del at flytte er at få alle sine egendele med. Dette kan være meget dyr alt efter hvem man har til at flytte sine ting. Du skal derudover også være opmærksom på prisen kan variere meget alt efter hvor hen du skal flytte i Sverige. Det vil selvfølge lige være billigere at flytte til Malmø end til Stockholm.

Det kan derudover også være en god ide at bestille et flytte firma i god tid for at opnå den bedste pris. Men hvis du står her og nu og skal flytte til Sverige. Så kan internationalflytning.dk være en hjælp. De fungere på den måde at du skriver hvorhen du skal flytte hen og hvor meget du skal have med. Derefter finder de en masse priser til dig på lige netop den flytning. Hvor du så har mulighed for at vælge mellem et par stykker og finde den du føler dig sikker med og har en god pris.