Fiskeferien

En fisker som slapper af.Hvorfor blive hjemme i Danmark og fiske når du kan tage ud i verden i stedet?
Vi elsker alle sammen at fiske, men det kan altså også nogle gange bliver lidt trivielt. Danmark har ikke de mest spændende fisk og vejret er sjældent noget at råbe hurra for. Vi har snakket med Glen som har været afsted på fiskeferie, og skal høre om hans oplevelse.

Her kan du købe fiskeferier ligesom den Glen var på.

Glens Fiskeferie

Hvordan fandt du på at du ville på fiskeferie?

Det var en kold og grå dag hvor jeg havde stået med stangen på Lynetten og fisket siden kl. 04.30. Da det var tid til at vende hjemad havde jeg kun fanget en sølle torsk på 20 kg. Sokkerne var våde og næsen løb da jeg trådte ind af døren til Karen. Jeg må indrømme at det var en af de dage hvor jeg var lidt led og ked af det hele. Karen bryggede mig en kop kaffe og vi satte os ind i sofaen for at hygge. Der lå et katalog for InterTravel på sofabordet og jeg sad og bladrede lidt i det og drømte mig væk til de varme lande.

Karen havde vist sagt i spøg hvorfor vi ikke bare tog afsted, og efter nogle ugers tid hvor vi havde leget med tanken blev realitet til virkelighed. Fiskeri er min hobby og mit liv, så vi undersøgte mulighederne for at tage stangen med i flyet og for at fiske i de lokale have og søer.

Hvordan var ferien?

Fiskere på Costa Rica som har fanget en sværdfiskDet skal jeg sige dig. Den var ud over alle mine forventninger. Valget faldt på strandområdet Manuel Antonio på Costa Rica, da vi skulle vælge rejsedestinationen. Her fiskede jeg både roosterfisk, sværdfisk, matfisk og havabborer. Det var en oplevelse helt for sig at få prøvet dybhavs fiskeri, som ikke er noget jeg normalt dyrker i Danmark. Karen var også rigtig glad for vores tur til Costa Rica. Hun snakker ofte om da vi så delfiner og hvaler. Manuel Antonio havde en helt utrolig nationalpark med de flotteste og sjældneste dyr, vi aldrig havde troet at skulle se i vores liv.

Alt i alt var det bare en super fin ferie vi havde. Der var både noget for mig og noget for Karen. Vi besøgte endda en gammel fiskerby med hyggelige caféer og gader. Jeg vil til enhver tid foreslå mine med-fiskere at pakke stangen ned i kufferten og komme ud og fiske i nye vande.

 

Mange tak for interviewet Glen. Det er da godt nok svært ikke at få lyst til at købe sådan en rejse efter at have hørt din beretning.