Fisk efter de rette udbud

Har du en virksomhed, eller er du en del af en virksomhed som befinder sig i enten bygge- og anlægsbranchen, auto- eller transportbranchen, den producerende industri, social- og sundhedssektoren, så er det bare med at få fiskesnøren ud efter de rette udbud.

Udbud via abonnementtilbud.dk

Hos abonnementtilbud.dk kan du få adgang til udbud gennem en række fagblade. Abonnementtilbud.dk indeholder fagblade såsom Licitationen, Motor-magasinet, Transportmagasinet, NyhedsInformation, Jern og Maskinindustrien og MesterTidende. Som abonnent på en af disse fagblade, kan du få adgang til det respektive fagblads udbudsfunktion via deres hjemmeside.

Udbud i bygge- og anlægsbranchen

Befinder du dig i bygge- og anlægsbranchen, vil du via fagbladet Licitationen kunne fiske efter udbud om blandt andet affaldsbehandling, anlægsarbejde, byggearbejde i fagentrepriser, hovedentrepise og totalentrepris samt leverance, nedbrydning, rengøring og vintertjeneste.

Udbud i autobranchen

Motor-magasinet er det fagblad, som indeholder nyheder og udbud om autobranchen. Som abonnent hos Motor-magasinet får du adgang til at søge efter udbud om blandt andet byggeri af autoværksteder og garager, erhvervsbeklædning og sikkerhedsudstyr, redningstjeneste og vejhjælp, påhængsvogne og reservedele til køretøjer samt værkstedstjenester og vedligeholdelsesydelser.

Udbud i transportbranchen

I transportbranchen er Transportmagasinet den sikre kilde på vejen til gode udbud om transportbranchen. Som abonnent hos Transportmagasinet kan du søge efter udbud via deres udbudssøgning på deres hjemmeside om affaldsindsamling, catering, post/pakkeudbringning, flytransport, lufthavne, kraner, trucks, diverse løfteudstyr, reparationstjenester, vejhjælp og vedligeholdelse, benzin, olie og smøremidler, samt speditionstjenester, opmagasinering, køretøjer og øvrigt transportudstyr.

Udbud i social- og sundhedssektoren

NyhedsInformation er det fagblad, som går ind for at sikre den nødvendige information vedrørende social- og sundhedssektoren. Ligeledes kan du finde relevante udbud til social- og sundhedssektoren. Udbuddene omfatter byggearbejde ifb. specialboliger, forbrugsartikler, plejeprodukter, sygehusartikler, catering, kontorudstyr, køkkenudstyr, kørestole, gangstøtte, træningsudstyr, sengeudstyr, madrasser, medicinpræparater samt tjenesteydelser på sundhedsområdet.

Udbud i den producerende industri

Jern og Maskinindustrien er et fagblad for folk med interesse for den producerende industri. I denne industri bliver der især arbejdet med jern og metal til at producere diverse værktøjer og redskaber. Som abonnent på Jern og Maskinindustrien får du adgang til at søge efter udbud om byggematerialer, vejudstyr, automationssystemer, skibe, tog og fly, metaller, industrimaskiner, plast og gummiprodukter, sikkerhedsudstyr, laboratorieudstyr, specialmaskiner og våben til militærbrug, samt specialmaskiner til minedrift, olieboring og stenbrydning.

Søg efter udbud lige her og nu

Går du ind på abonnementtilbud.dk, kan du læse mere om de enkelte fagblad, og hvad de har at tilbyde. Som abonnent på en af de nævnte fagblade, får du, udover adgang til udbudssøgningen, fagbladet leveret til døren, samt adgang til netavisen i form af en PDF-fil.

Fordelen ved at blive abonnent gennem abonnementtilbud.dk er, at fagbladene fås gratis i udvalgte perioder.

Alle-blade-med-selling-poin