En ung mand der fisker

6 tips til at spare penge på din næste fiskeferie

Uanset hvor du planlægger, at din næste fisketur skal gå til, er der penge at spare. Vi går ud fra, at du allerede har sammenlignet forskellige tilbud, rejsebureauer, priser på flybilletter, priser på hoteller osv. på nettet i forvejen.

Spørgsmålet er imidlertid, hvad du kan spare, når du først er ankommet? Der er nemlig mange måder at nyde sin ferie til fulde, men være flere hundrede kroner rigere, når man vender hjem igen. Her får du mine bedste tips.

Lad toiletsagerne blive derhjemme

At rejse med toiletsager er først og fremmest enormt irriterende i dag, eftersom man ikke må have mere en 100 ml. beholdere med sig. Derfor skal vi ofte ud at købe specialdunke til sæbe og shampoo, der kan koste en mindre formue.

Vi foreslår, at du lader toiletsagerne blive derhjemme og i stedet udnytter, at de fleste hoteller har shampoo, balsam, sæbe, tandpasta osv. stående til fri afbenyttelse. På den måde sparer du både penge og vægt på bagagen.

 

Download rejseapps hjemmefra

Med apps som Foursquare og Scoutmob kan du finde masser af tilbud i nærheden af dig, der kan gøre din ferie væsentlig billigere. Hvem ved? Måske slår den lokale fiskebiks halvskade på alt grej lige netop, mens du er der.

 

Gem dine kort på telefonen

Vi kan komme til at bruge store mængder data på at skulle navigere os selv rundt med vores smartphones. Heldigvis kan du gemme kort ned som billeder på dine telefon, som du kan navigere ud fra, og derved spare penge på telefonregningen.

 

Brug den samme turguide

Hvis du finder en guide, der kan tage dig ud på fisketure, og som du synes om så hold fast i ham. Guiden er jo ligeså interesseret i at tjene penge, som du er i at fiske, og hvis du udviser loyalitet, er der langt større sandsynlighed for, at han vil give dig lidt rabat som tak.

 

Tag på indkøb i et supermarked

Ofte ender turister med at købe deres forplejning på hotellerne, de bor på, på restauranter eller det, der er værre. Hvis du vil en smule på luksussen, bør du slå et smut ind forbi et supermarked og købe ind. Der er mange penge at spare her.

 

Find de steder, hvor majoriteten ikke tager hen

Her skal du selvfølgelig være lidt præventiv og lave research inden du tager af sted, men det er et super vigtigt sparetip.

Der er destinationer, der er væsentlig mere populære end andre, fordi de har fået status af at skulle være noget særligt. Derfor er priserne også skruet i vejret de steder. Du bør eventuelt overveje at slå et smut forbi Tanzania, hvor du virkelig kan få meget fiskeri for pengene.